Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/funstudi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1142
Fun & Develop – Atelierul antistres « FunStudio

Activitati
corporate

Fun & Develop – Atelierul antistres

Organizatiile, viata corporatista, jobul, termenele limita, conflicte inte colegi sau intre departamente, criza, telefoanele, emailurile citite si necitite … prea putin timp.

 

Si lista poate continua.

 

Resursele umane sunt cele mai importante intr-o companie. Iar solutiile pentru mentinerea entuziasmului, a devotamentului, a productivitatii angajatilor pe termen lung, sunt, dincolo de cele financiare, de natura non-financiara. Specifice sporirii calitatii vietii in organizatie (la munca), dar si in familie.

 

Pentru echilibru.

 

TIMPUL DE CALITATE petrecut la job este o variabila evidentiata in numeroase studii si analize asupra muncii si organizatiilor.Confortul emotionalla locul de munca poate duce la un grad sporit de satisfactie si performanta, precum si lacresterea angajamentului fata de organizatie.

 

Un angajat optimist, pozitiv, care simte ca ii face placere sa lucreze cu colegii, in echipa, se simte bine si relaxat si in relatia lui cu clientii si colaboratorii externi. Este ceea ce isi doreste orice companie, mai ales in aceste timpuri de criza, de schimbari rapide.

 

La Google, jocurile si jucariile oferite de companie permit angajatilor sa se distreze la locul de munca si asigura o interactiune informala între colegi. Aceste sentimente pozitive se transfera si atunci cand colegii lucreaza împreuna la proiecte legate de job. Este firesc…

 

Atelierul antistres este gandit special pentru angajati. Promoveaza colegialitatea, eliminarea comportamentelor toxice sidisfunctionale, creeazaoportunitati suplimentare  de dezvoltare pentru membrii unei echipe. Este un ALTFEL de teambuilding. Bazat pe interactiune amuzanta, jocuri, umor, distractie….MANAGEMENTUL STRESULUI.

 

 

Si pentru ca evenimentul sa fie memorabil, adaugam o tusa de echilibrare a vietii profesionale cu cea personala, familiala.

 

Astfel, atelierul antistres pentru angajati (indiferent de pozitia pe care o ocupa) se poate transforma, cand este nevoie, intr-un atelier pentru angajati, dar impreuna cu copiii lor. Iar acest lucru nu se poate uita. Munca si familie, in acelasi loc, in anumite momente de FUN, de relaxare, de lupta cu stresul si cu oboseala sau epuizarea.

 

Se rade destul in compania voastra?

Tot studiile arată că 90% dintre gandurile oamenilor sunt negative.Situatia nu sta altfel la serviciu.

Explicaţia constă în faptul că, stresul zilnic activează “sistemul de supravietuire” si tipare de comportament inradacinate, specifice, disfunctionale, de aparare si atac, care nu au nimic de-a face cu armonia si inovatia. Sau cu performanta.

Insa, prin antrenament mental, autodisciplină, optimism si, mai ales, prin expunere sistematică la experienţe NOI si VESELE, in care bucuria si rasul stapinesc, schimbarea este la îndemanaoricarui angajat. Dezvoltarea personala, creativa prin si pentru dezvoltare profesionala.

Cum arată un mediu de lucru propice performantei? Raspunsul la intrebare este unul foarte simplu: este un mediu în care angajatii suntfericiti, se inteleg bine cu colegii si cu seful.

Ce faceti pentru a crea un astfel de mediu in organizatiavoastra? Primul pas, raspundetiprovocarii lansate de atelierul antistres. Pentru o viata echilibrata si pozitiva a angajatilor. Pe firul RASULUI…

 

Si intotdeauna – ANTISTRES, ANTICONFLICT, ANTIAGEING.