Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/funstudi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1142
Bucuria si … munca « FunStudio

Blog

Bucuria si … munca

De multe ori, poate parea greu sa asociezi cele doua cuvinte si sa spui cu mana pe inima – sunt compatibile.

Timothy Gallwey, in cartea sa “Jocul interior si munca” (Colectia Mentor) aduce provocator in discutie faptul ca suntem intre agonie si extaz cand muncim. De aceea, este important sa ne raspundem cu cea mai mare sinceritate la doua intrebari: “Ce contribuie la sentimentul meu de nefericire in timpul muncii?” si “Ce contribuie la starea mea de bucurie in timpul muncii?”.

Autorul exprima extraordinar si atat de simplu esenta conexiunii intre munca si viata: “In masura in care ma pretuiesc pe mine, imi pretuiesc timpul si viata, nu-mi voi da voie sa muncesc intr-o stare de stres sau nefericire. Sa ma bucur de fiecare moment – devine o prioritate importanta ORIUNDE m-as afla”.

Asadar, concluzia este de inteles – faceti din BUCURIE o PRIORITATE oriunde va veti gasi (inclusiv si mai ales la job) si cu oricine veti fi!

Viorica Ghinea