Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/funstudi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1142
Ziua Internationala a Fericirii « FunStudio

Resurse

Ziua Internationala a Fericirii

Superba zi, 20 MARTIE – Ziua Internationala a Fericirii. Si totusi… fericirea nu e de sarbatorit intr-o anume zi, ci in fiecare zi, putin cate putin, fiecare dintre noi.

De curand, m-am intalnit din nou cu cateva strategii de viata buna si implinita, care mai de care mai interesante. Si, in fond, foarte la indemina noastra; sau mai bine zis, la atitudinea si comportamentul nostru. Iata-le, mai jos, percutante si de aplicat:

1. Strategia ECHILIBRULUI (intre placere si profit si, as mai adauga eu inca un element, imi permit sa o fac, acela al daruitului, impartitului cu ceilalti/pentru ceilalti…)

2. Strategia SCHIMBARII (accepta schimbarea, ca pe ceva firesc si fa ceva pentru asta!).

3. Strategia PLACERII (fiti intotdeauna pozitivi si gasiti partea plina a paharului, caci 80% din problemele de sanatate sunt cauzate de STRES).

4. Strategia IDENTITATII (Cine sunt acum? Cine vreau sa fiu? Dati raspunsurile numai cu o mentalitate de INVINGATOR).

5. Strategia IMAGINII (imaginea ta este un bun de nepretuit. Deci, fii congruent intre ceea ce ARATI, SPUI si FACI, intr0o maniera pozitiva).

6. Strategia ALIANTELOR (”Fa parteneriate doar in sus!”).

7. Strategia PROFITULUI (nu uita sa castigi pe merit si pe … etic, din ceea ce stii si faci. Nu doar in termeni de bani… Exista multe alte monede de schimb …).

As mai plasa doua ingrediente in aceasta supa delicioasa, de viata buna si implinita:

8. Strategia RESURSELOR (exploreaza-ti cu drag resursele proprii si ale celor din jurul tau si foloseste-le cu intelepciune si cu echilibru. A nu se citi ”exploateaza-ti” resursele…).

9. Strategia RABDARII (”Cand treci un pod? Cand ajungi la el”).