Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/funstudi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1142
Family Fun Day « FunStudio

Transformare
personala

Family Fun Day

Umberto Eco numeste umorul “instrument de pedagogie revolutionara”. Desigur, pentru PARINTI si pentru PROFESORI, pentru oricine doreste sa invete, sa se transforme.

 

Se rade destul in casa voastra? Se rade destul in scoala voastra sau in clasa? Dar in cuplu, in familie?

 

Noi, ca si parinti, uitam adesea cat de important este rasul, atat pentru copiii nostri, dar si pentru noi. La sfarsitul zilei suntem obositi, simtim ca toate energiile ne sunt blocate, ca vrem doar sa ajungem in fata televizorului sau pe un fotoliu.

 

Armonia in relatia parinte-copil sau intr-un cuplu, in familie se atinge usor prin toate felurile de ras. Acesta este solutia fireasca prin care parintii si copiii isi descarca emotiile negative, oboseala, frustrarea, anxietatea, neincrederea in sine. Este o cheie. Si ce cheie! Magica.

 

Descuie usa izolarii, a singuratatii, a agresivitatii.

 

Parinti – Radeti impreuna cu copiii vostri! Spuneti-le lucruri frumoase, ganduri bune, pozitive. Stiti cata nevoie au sa radeti impreuna cu ei, sa va gadilati, sa va mangaiati? Sa va pupati veseli?

 

Prieteni – Radeti impreuna cu partenerul vostru. Spuneti-le lucruri frumoase, ganduri bune, pozitive. Stiti cata nevoie au sa radeti impreuna cu ei, sa va gadilati, sa va mangaiati? Sa va pupati veseli?

 

Hranim trupurile copiilor nostri, ale partenerilor nostri, dar cat de des le hranim si respectul de sine, curajul, optimismul, increderea? IMPREUNA, prin RAS si JOACA, se poate construi calea naturala de regasire, de reinventare in relatie.

 

Da, in relatia parinte-copil sau in relatia de cuplu, in familie.

 

Family Fun Day este, de fapt o sesiune de lucru, unde rasul, voia buna, traznaile si antrenul va aduc mai aproape, pentru a va regasi IMPREUNA.

 

Cel mai important este ca, in cuplu – PARINTE-COPIL sau PARTENER-PARTENER putem depasi orice problema, in momentul in care invatam sa radem. Si sa exersam acest lucru in fiecare zi.

 

Asadar, sesiunea Family Fun Day este conceputa special pentru parinti si copii, dar si pentru partenerii de cuplu sau de familie.

 

Umorul, un zambet, rasetele nu cunosc nici o limita de varsta, nici un obstacol. IMPREUNA! Intotdeauna IMPREUNA cu cei dragi, mai mici sau mai mari.