Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/funstudi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1142
Oferta atelier Family Fun Day « FunStudio

Transformare
personala

Oferta atelier Family Fun Day

Ce aducem?

  • Impact pozitiv
  • Relații de calitate în familie
  • Creativitate
  • Amuzament

De la ce pornim?

Suntem ocupați. Suntem stresați sub presiunea jobului si a vieții de zi cu zi. Nu mai avem timp de noi si, mai ales de ceilalți, persoanele de care ne pasă și pe care le iubim.

Studiile arată că râsul este un instrument esențial de păstrare a sănătății fizice și emoționale. Iar exersarea zilnică a acestuia face ca viața noastră să capete alte sensuri.

Ce urmărim?

Obiectivele atelierului:

  1. Să dezvoltam încrederea în sine și în ceilalți, prin tehnici de relaxare, prin jocuri si activități distractive;
  2. Să facilităm ”joaca împreună” între membri unei familii (părinți-copii; în cadrul cuplului);
  3. Să ne eliberăm, în familie, de oboseală, pesimism, agresivitate și stres.

Ce facem?

În cadrul Family Fun Day, organizăm două tipuri de activități:

a)     Un modul pentru părinți si copii (cu vârsta între 7-14 ani) (numărul maxim de perechi părinte-copil/activitate este de 7 – 14 participanți, în total);

b)    Un modul pentru cuplu (soț-soție, prieten-prietenă) (numărul maxim de cupluri/activitate este de 10 – 20 participanți în total).

Un astfel de modul cuprinde trei sesiuni, o dată pe săptămână, a câte o oră  fiecare. Prețul unui modul pentru parinți și copii este de 165 ron (55 ron/sesiune/pereche), iar al unui modul pentru cupluri este de 210 ron (70 ron/sesiune/cuplu).

Unde?

Atelierul este organizat în fiecare săptămână, joi seara (de la ora 18.30) începând cu data de 10 octombrie 2013, în strada Academiei nr. 7, etaj 1, sector 1, Bucuresti (deasupra Librariei Mihai Eminescu – Universitate).

Înscrieri:

Înscrierile se fac la adresa de email – office@funstudio.eu; pe site-ul www.funstudio.eu (secțiunea ”Înscrie-te”) sau la telefon 0741 199 855 (între orele 17-17.30), până cel târziu în ziua de marți a fiecărei saptămâni.

Semnificație socială:

Fun Studio este un proiect, pe termen lung, al Asociației Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES România). O parte din fondurile obținute din derularea atelierului, este folosită pentru a putea acorda, în continuare, consultanță gratuită unor organizații neguvernamentale, cu programe destinate grupurilor vulnerabile, în: strângere de fonduri; afaceri sociale; evaluare/dezvoltare organizationala; formare etc.

 

Urmărește-ne pe www.funstudio.eu și da-ne LIKE pe Facebook!