Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/funstudi/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1142
Fun & Transform – Atelierul de relaxare ‘Portia de ras’ « FunStudio

Transformare
personala

Fun & Transform – Atelierul de relaxare ‘Portia de ras’

Viata nu este intotdeauna un coridor drept, fara nici un obstacol. Cautam prin labirint o cala a noastra, fara stres, cu cat mai putin conflicte, cu o atitudine relaxanta fata de obstacole si provocari.

 

Este tot mai evident ca transformarile, schimbarile sunt mai profunde si mai constructive, daca pe drum calatorim bucurandu-ne. A merge pe firul rasului. A merge pe un drum al bucuriei.

 

Tot mai des, cercetatorii din diverse domenii ne arata ce inseamna o PORTIE DE RAS sanatos, din inima – aceasta este, in primul rand, igiena sufletului. Asa cum un vechi proverb idis graieste: “Sapunul este pentru piele, asa cum rasul este pentru suflet”.

 

Miracolul transformator al rasului poate fi enuntat simplu, in cateva cuvinte: SANATATE PENTRU MINTE SI TRUP!

Cei ai buni doctori din lume sunt doctorul DIETA, doctorul LINISTE si doctorul VESELIE.

 

Atelierul de relaxare si ras – PORTIA DE RAS  isi propune sa va aduca mai aproape de un izvor nesecat al tineretii si al confortului emotional, care curge chiar in fiecare dintre noi. Va mai amintiti cum am invatat, descoperit si transformat cititul? Sau scrisul? Prin exersare, exersare si iar exersare…

 

Aceasta este calea si pentru a trai intr-o stare in care sa te bucuri IAR si IAR, prin exersarea rasului  si a veseliei …

Atelierul este, de fapt, o chemare, la exercitii, joaca, amuzament, optimism si lumina … lumina din noi. Cand ati ras ultima oara? Cand v-ati jucat ultima oara? Cu pofta, fara teama de a fi catalogati intr-un fel sau altul?

 

FUN Studio va invita sa va transformati creativ, frumos, sanatos, prin RAS si JOACA. Veniti alaturi de noi la PORTIA DE RAS.